06 823 722 06 jan@faassejd.nl

Cybersecurity

Hoe goed is jouw digitale beveiliging geregeld? - Faasse Juridische Dienstverlening

Hacks zijn aan de orde van de dag. Eén verkeerde klik kan genoeg zijn om jouw bedrijf compleet plat te leggen. Cybercriminelen nemen je systemen over, leggen je processen stil en/of dreigen gevoelige informatie openbaar te maken. Het enige wat jij nog kunt doen, is het losgeld betalen en heel hard hopen dat je daarmee van alle problemen af bent.

Cybercriminaliteit… daar kan geen juridisch advies tegenop. Tenminste, achteraf. Wat Faasse Juridische Dienstverlening wél voor je kan doen, is de kans op dergelijke problemen flink verkleinen. Dat doe ik met trainingen, advies over beveiliging van persoonsgegevens en via Cyberveiligheid Zeeland.

Training Cybersecurity

  • Waarom deze training?
    Hackers worden steeds beter in het creëren van nepberichten van ogenschijnlijk betrouwbare afzenders. Tegenwoordig lijkt alles net echt en het aantal gevaarlijke berichten neemt flink toe. Des te groter dus het gevaar dat jouw bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit.
  • Inhoud van de training
    Vanuit Faasse Juridische Dienstverlening bied ik de training Cybersecurity aan. In deze training maak ik jouw medewerkers bewuster van de huidige risico’s van phishing, mallware en andere soorten cybercriminaliteit. Ik laat ze zien hoe je toch een vals bericht van een echt kunt onderscheiden en/of wat je kunt doen om dit te verifiëren.
  • Doel van de training
    Het belangrijkste doel is bewustwording: cybercriminaliteit is reëel, niet ver weg en enorm impactvol. Dus let op!

Beveiliging persoonsgegevens

Stel dat er toch eens door iemand per ongeluk op een verkeerde link wordt geklikt. Op welke informatie hebben hackers het dan eigenlijk voorzien? Het is goed om daar inzicht in te hebben. Faasse Juridische Dienstverlening geeft je dat inzicht.

Samen gaan we aan de slag met de AVG, de Algemene verordening gegevensbescherming. Deze biedt namelijk de belangrijke basis voor jouw beveiliging. Is alles goed gedocumenteerd? Welke beveiligingsmaatregelen heb je hiervoor ingesteld? Samen nemen we alle maatregelen door en kijken we wat je nog meer kunt doen om jouw gegevens te beschermen.

Totaalpakket via Cyberveiligheid Zeeland

Totaalpakket via Cyberveiligheid Zeeland

Digitale veiligheid heeft natuurlijk ook voor een groot deel met techniek te maken. Met slimme ICT-maatregelen zoals het versleutelen van gegevens, het maken van goede back-ups en het installeren van beveiligingssoftware, kun je veel doen om het hackers lastiger te maken.

Toch is er altijd die kans dat het misgaat. Op zo’n moment is het fijn om te kunnen terugvallen op een speciale cyberverzekering.

Faasse Juridische Dienstverlening werkt voor dit soort zaken samen met experts JéPé IT en Progrezz. Samen zorgen we er via Cyberveiligheid Zeeland voor dat jouw cyberveiligheid goed geregeld is.